Om oss

Hemsida affärer kunder

Ärlig

I relationer varar ärlighet längst. Det gäller även professionella relationer. Jag tror på transparens och att köra med ”raka rör” med bibehållen integritet.

Kundfokuserad

Genom att vara lyhörd och med kunskap och erfarenhet förstå ditt företags mål med hemsidan kan vi skapa största möjliga värde för just er.

Resultatinriktad

Att faktiskt skapa en hemsida som är designad helt rätt, utifrån din målgrupp är nyckeln till att driva vinst och få din verksamhet att blomstra.

Brev från grundaren

Brev från Jonatan:

Hemsida affärer kunder

Jag är ung,  driven och har varit genuint intresserad av sälj och marknadsföring i mer än 10 år. När jag som anställd var ute på olika företags hemsidor och prospekterade tänkte jag ofta “vad är det de gör egentligen?”. Det kändes som att, var fjärde webbplats jag kom in på, även om den var snygg visuellt, var förvirrande, eller så var det svårt att hitta kontaktuppgifter. Definitivt inga säljande hemsidor… 

Det kunde vara en sushirestaurang med strålande recensioner och nöjda kunder. Nästa inga nya kunder kunde hitta dom tyvärr då kontaktuppgifterna var gömda. Samtidigt var den första bilen man ser är ett berg och andra bilden på en katt… Vad gör de egentligen? Vad har det med sushi att göra?! Tänk nu istället om det första man ser är en film på när de gör deras bästsäljande sushis i slowmotion med färska ingredienser där deras kontaktuppgifter och adress är väl synliga. Hur många fler kunder tror då hade tagit steget till att åka dit eller beställa då?

Jag startade saljandehemsidor.se för att jag är helt övertygad om att om dessa företag skulle ha mer strategiskt designade hemsidor, formade utifrån att driva affärer skulle det gå mätbart mycket bättre för dem. När jag tog upp detta sa många “en hemsida ska man ju ha för att ge information” eller “vi har bara en hemsida så att vi ska synas på nätet”. För mig är detta samma sak som att säga “vi gör bara annonser för att visa att vi har mycket pengar” eller “Vi ringer bara våra potentiella kunder så att de ska veta att vi finns”. Vad är poängen med detta?

Genom att ha ett väldefinierat syfte med hemsidan där du har en säljande design, skapar nyfikenhet och fångar upp potentiella kunder kommer du få fler som ringer dig, mailar dig och ber dig kontakta dem. Varför då? För att du visar värdet du kan skapa för dina kunder och leder dem till att ta “action”. Det är detta vi vill hjälpa våra klienter att göra. 

Självklart ska man även ha en snygg hemsida och kombinerar man detta med en effektiv design som är formad så det känns naturligt för potentiella kunder att kontakta er kommer det vara en investering väl placerad.
Vänlig hälsning, Jonatan, grundare av saljandehemsidor.se,

Känner du att du behöver en ny hemsida eller uppdatera din gamla?

Scroll to Top