Tjänster

Ny Hemsida

84% av konsumenterna anser att en hemsida gör ett företag mer trovärdigt jämfört med att endast ha sociala medier och ungefär 20% skulle skulle välja bort ett företag som inte har en webbplats. 

Har du en hemsida kan kunder enkelt hitta dig och det du erbjuder, vilket kan leda till en ny kund förutsatt att din hemsida är rätt designad. Marknadsför du även online och driver trafik till din hemsida som är designad för att skapa nyfikenhet och driva försäljning kommer det naturligt leda till fler affärsmöjligheter.

Kostnad: ca 7500-20000 kr (ex moms)
(kontakta oss för en exakt offert.)
50% av pengarna tillbaka om du inte är nöjd

Göra om nuvarande hemsida

Har du en hemsida som är relativt ny, stilren och snygg men ändå inte ger önskat resultat? 

Din webbplats bör alltid vara designad efter ett specifikt syfte och mot din specifika kundgrupp. Våran niche är en design som gör det lätt för potentiella kunder att ta initiativ till att kontakta er. En investering i en mer säljande hemsida ökar er “hitrate” och gör det lättare för kunder att kontakta er.

Kostnad: ca 5000-15000 kr (ex moms)
(kontakta oss för en exakt offert.)
50% av pengarna tillbaka om du inte är nöjd

Konsultation

Kan du programmera/ bygga hemsidor själv, men inte riktig säker på hur du ska designa den efter din kundgrupp? Vet du inte hur du ska forma webbplatsens innehåll för att uppmuntra initiativ och skapa nyfikenhet kring ditt företag? 

Låt oss göra en analys av din hemsida idag och presentera hur du kan forma den efter din målgrupp, göra webbplatsen snabbare och designa den på ett affärsdrivande sätt.

Kostnad; 1000kr/h (ex moms)
75% av pengarna tillbaka om du inte är nöjd

Är du intresserad av någon av våra tjänster?

Är du intresserad av någon av våra tjänster?

Scroll to Top